Rugăciune pentru dezlegare de farmece (1)

de  Gavriil Stiharul

Înviază Dumnezeu, gândul vrăjmaş
risipească-se ca fumul ucigaş,
în calea vântului, ca fumul ucigaş [2]

Risipeşte, Doamne, reaua pătimire
şi dă vieţii mele însănătoşire,
sufletului robit însănătoşire.

Risipeşte al vicleanului farmec viu [3],
ce sufletul mi-l pierde pasăre-n pustiu,
dă-i un strop de apă păsării-n pustiu.

Risipeşte vraja care se răzbună,
sufletu mi-e zdrobită pasăre-n ţărână,
albă si zdrobită pasăre-n ţărână.

Dă-mi stihul cel dulce din Sfânta Psaltire [4]
să biruiască vicleana nălucire,
cuvânt din Psaltire peste nălucire.

Sfântul Tău Nume să-nfricoşeze acum,
pe îngerul căzut, pe magul cel nebun,
cu Sfântul Tău nume, ceartă-l pe cel nebun.

Vădeşte lumii întregi pe cel viclean,
farmecul viu trimis prin gândul cel viclean,
Oh, Doamne, întoarce gândul cel viclean.

Sufletului dă-i tihna cea dulce,
vraja risipeşte cu Sfânta Ta cruce,
scutul meu să fie Sfânta Ta cruce.

Şi-atunci, Sfinte, chiar şi în a morţii vale,
eu voi sta-n picioare, Numele Tău-i zale,
Alţii vor cădea, Numele Tău-i zale.

Aforism:

Atunci când te vei convinge că Iisus Hristos se roagă pentru tine rugăciunea ta ţi se va părea atât de neînsemnată şi de egoistă.

______________________________________

1. Recomandarea autorului este ca poemul să fie receptat ca  text literar.

2. Vezi psalmul 67 ce se cântă la Slujba Învierii „Înviază Dumnezeu risipindu-se vrăjmaşii Lui, şi fugind de la faţa Lui toţi cei ce-L urăsc pe El ! Precum se împrăştie fumul şi nu mai este, precum se topeşte ceara de la faţă focului topeşte fumul de la faţa focului, Aşa pier păcătoşii de la faţa lui Dumnezeu, iară drepţii se veselesc. Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm şi să ne veselim întru ea!”

Stihurile psalmului 68 au fost folosite la alcătuirea „Rânduielii care se face la casa sau locul ce sunt supărate de farmece sau descântece”: „Înviază Dumnezeu risipindu-se vrăjmaşii Lui şi fugind de la faţa Lui toţi cei ce-L urăsc pe Dânsul. Precum se împrăştie fumul şi nu mai este, precum se topeşte ceara de la faţă focului, aşa să piară diavolii cei fermecători şi descântători de la faţa lui Dumnezeu; iar robii lui Dumnezeu, aceştia să se bucure de Domnul şi să se veselescă” (Aghiasmatar, Ed. Institutului Biblic şi de Misiune al B.O.R., Bucureşti, 1984).

3. Vezi I. Aurel Candrea, Folclorul medical român comparat. Privire generala. Medicina magică”, Casa Şcoalelor, Bucureşti, 1944 :“Vrăjitoarea descântă argintul-viu şi-l trimite cui i se porunceşte. Argintul-viu pleacă singur de la vrăjitoare şi, ajungând la casa unde e hotărât, se risipeşte în cofe, în străchini, în aşternuturi şi în toate lucrurile din casă. Cei din casă câteodată îl văd, dar nu pot face nimic ca să-l depărteze. Din toţi cei din casa, nu se îmbolnăveşte decât acela care e ursit de vrăjitoare. Bolnavul simte un fel de cârcei în tot trupul şi se umple de spuzeală, dând din ea un fel de apă. Aceasta nu se poate vindeca decât numai prin descântece şi fumuri”.

4. Psaltirea ( Psalmii lui David) este o carte a Vechiului Testament care conţine „psalmi” (cântări, imne) aprţinând proorocului şi regelui David. Psalmii ocupă un rol important în cadrul serviciului divin din Biserica ortodoxă.

Rugaciune pentru dezlegare de farmece

File:A Visit to the Witch 1882.jpg
____________________________
Ilustrația:
Vizită la vrăjitoare de Edward Frederick Brewtnall (1846–1902)
Licensing:
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:A_Visit_to_the_Witch_1882.jpg
Sursa: Wikimedia Commons
(CC0 This work is in the public domain)
88x31

47 de gânduri despre “Rugăciune pentru dezlegare de farmece (1)

  1. Doina Onutu

   Pt.toti cei ce au aceasta intrebare, cum sa scap de farmece:
   Tot ce va pot spune din experienta personala este, in primul rind, sa nu iesiti din rugaciune. Pina gasiti rugaciuni folositoare, fiindca sint atit de multe, cititi Psaltirea de acolo unde se spune cum sa o citesti pina la Cintarile lui Moise. Cititi 2 catisme pe zi cel putin cu luminare aprinsa si in genunchi. Duceti o viata crestineasca, feriti-va de pacate si faceti binele. Nu lipsiti de la liturghie, spovediti-va la doua saptamini, impartasiti-va la fiecare liturghie. Daca ati pacatuit cu ceva de la ultima spovedanie, rapid sa va spovediti.
   Dati masluri, daca se poate la Sf. Paraschiva in Iasi. E bine sa mergeti acolo si sa duceti ce trebuie pt.maslu, macar in trei vineri consecutiv. Dati la aceiasi catedrala, slujbe de maslu pina la sfirsitul anului, si mai departe.
   Mergeti la slujbe de dezlegari..
   Contactati-l pe parintele Alexandru Argatu la Boroaia. Fratele dinsului e mai aproape de Bucuresti, nu stiu sigur, Saftica imi vine in minte dar poate nu e adevarat.
   Am mai auzit de asemeni de un preot la Moseni, linga Tg.Mures, la care se ajunge f.f.greu fiindca se duce lume multa.
   Asa cum a mai spus un domn pe acest site, postiti Lunea , Miercurea si Vinerea. Postiti toate posturile. Daca puteti este de recomandat, post negru Vinerea, cel putin 9, aprindeti 40 de luminari si va rugati lui D-zeu pt.ajutor in problema pe care o aveti.
   Am mai invatat de la cineva ca facutul de matanii este uimitor de grabnic ajutator si f.puternic. 400 de matanii pe zi/ 9 saptamini cit faceti si vinerile cu post negru.
   Cind faceti mataniile se fac asa cum se face crucea, sus , jos(in spate), dreapta, stinga. Trebuie sa aveti o luminare aprinsa la fiecare parte unde faceti mataniile. Daca nu puteti din picioare, sint acceptate si din genunchi. Pentru persoanele mai invirsta, faceti 100-200 pe zi posibil. Cel mai repede ajutator insa, sint 400/zi.
   Aprindeti 3 candele si sa nu se stinga. Am sa revin cu ce trebuie scris si pus in candele. Mai exista un parinte Arhimandrit Ioan de la minastirea Adormirea Maicii Domnului de la Rarau care poate sa va ajute daca-l cautati. Eu am facut multe rugaciuni, ani de zile, am dat slujbe la mai multe minastiri, preoti, am facut dezlegari, masluri….De cite ori „am cazut”, D-zeu si credinta puternica m-au ridicat .E f.greu cite o data sa razbesti, mai ales daca se tine cineva de capul tau. V-am dat sfaturi din experienta personala. In principiu, nu trebuie sa va lasati doboriti de necuratul trimis asupra dv. si asta nu se poate face decit avindu-l pe D-zeu alaturi si ca aparator. Necuratul se joaca cu noi ca, cu o zdreanta dar daca ii cereti ajutor lui D-zeu, prindeti putere.
   Doamne ajuta si sa va fie de folos.

 1. claudiu

  asi dori un sfat miau fost facute farmece sa nu am noroc sa nu fiu iubit sa pierd bani cei cistig miam pierdut sotia. am umblat prin vrajitoare trimis de prieteni si in loc sami fac bn miam facut mai rau acuma mia promis o femeie ce lucra prin lucru sfint si prin magie alba ca ma dezleaga si imi aduce soatia napoi ca mie soarta de la dumnezeu nu stiu ce sa mai cred sunt claudiu asi dori un consiliu adresa mia clau.deni_deiaa@yahoo.it

  1. necunoscut

   nu te increde in magie daca vrei sa te faci sanatos dute la un preot si spovedestete lui spunei ce ai patit ci el iti va spune ce trbuie sa faci ca sa scapi de vraji bafta!

   1. Vios

    Pentru Domnisoara Doina Onutu
    Ati scris undeva ca Sfinta Biserica nu rezolva anumite farmece. STIU ca Domnul Iisus il doboara pe diavol si este Atotputernic.
    Nu ati fost clar explicita. Poate ca trebuie preoti cu har sau calugari sa se roage pentru tine. Este fff important tu sa fii radacina, sa te rogi si sa faci ce trebuie sa fii aparat, completat de rugaciunile preotilor. Nu locuiesc in Romania si nu se pune problema de manastiri etc. Avem unul din preotii romani cu mare har si aduce Icoane facatoare de minuni, Sfinta Cruce (o bucatica din lemnul crucii pe care a fost rastingnit Mintuitorul cu o picatura de singe lui incorporate in argint, etc. Cind cineva din familie sau ex sotia actualui tau sot face farmece personal (ea este vrajitoare) este ff greu sa faca fata DAR Domnul ne ajuta pe toti si vom birui.
    Doamne ai m ila de noi pacatosii.AMIN>
    Vios

 2. bogdana

  buna ziua sunt din franta la lyon mii de scuze dar am o foarte mare problema in famile de cand am pe cineva in casa dar eu cu sotul am prins ura intre noi doi si noi nu am fost asa dar eu am vazut un fir de ata la doamna ia cazut din samn si numai rau ii merge in casa nu mai am nici o atractie de fafile ce am de facut eu simnt ca in nebunesc ce am de facut va multumesc foarte mult cordealement martin bogdana /bogdana.martin@free.fr/

 3. mihaela

  asi dori un sfat miau fost facute farmece sa nu am noroc sa nu fiu iubit a.sa pierd bani cei cistig miam pierdut . am umblat prin vrajitoare trimis de prieteni si in loc sami fac bn miam facut mai rau acuma mia promis o femeie ce lucra prin lucru sfint si prin magie alba ca ma dezleaga si imi aduce soatia napoi ca mie soarta de la dumnezeu nu stiu ce sa mai cred sunt distrusa am o fetita si acum am intalnit un baiat dar nu am in credere . sunt o mama singura cu fata mia si nustiu ce sa mai cred nu am noroc la nimica, cred ca mia facut cineva numai de rau. sunt mihaela astept un ras ….. budnariu@hotmail.it

 4. toma

  singurul raspuns pentru toate sunt; sunteti necredinciosi… farmecele vrajile si toate aceste spurcaciuni diavolesti nu se prind decat la omu care nu stie de dumnezeu…
  singurele metode de a scapa de aceste lucraturi sunt : rugaciunea, postul, spovedania, si sf. impartasanie… venirea mai des pe la biserica: liturghie si maslu.

  1. Gelu Dorofte

   sunteti necredinciosi…
   repede va mai grabiti sa judecati oamenii incercati de Domnul Dumnezeu, in loc sa-i intelegeti si sa-i ajutati cu sfaturi concrete, va considerati pe voi Foarte Sfinti Atotstiutori ,vrajile farmecele si alte rahaturi de genul acesta fac foarte mult rau impingand oamenii pina la sinucidere, nu va faceti vinovati judecand o astfel de incercare, ca o sa atrageti si voi la randul vostru judecata Domnului!

  2. Doina Onutu

   D-le Toma, daca asta va este numele adevarat,
   Eu nu va contrazic total la afirmatiile dv., insa se vede ca n-ati avut de-aface cu farmece….Tot ce sfatuiti pe alte femei sa faca, e f.adevarat, corect. Numai ca, eu nu sint de acord sa le judecati, n-aveti nici un drept si nu e crestineste. Atit am avut de spus.

   1. toma

    nu e crestineste sa judeci pe nimeni.. io o spun cu balndete si pentru indreptare, uneori daca esti putin cam tolerant cand nu trebuie nu ajuti pe persoana in cauza exprimarea mea trebuia sa fie „suntem necredinciosi…”. si da cu numele asta sunt botezat(nush daca conteaza prea mult).

  3. dragos

   de ce arunci cu vorbe si judeci pe noi pacatosii,esti mai presus de oameni tu?
   Sotia mea este un inger de om,a ajutat pe toata lumea si sa trezit frigarita si cu o groaza de farmece care-i intuneca mintea,tin sa-ti precizez ca tine toate posturile se spovedeste des si se duce mereu la biserica,avem pomelnice mai pe la toate manastirile si la toate bisericile unde mergem.
   Abtinete sa judeci ca esti demn de mila!

 5. Gavriil STIHARUL

  Cand M. Eminescu scria: „Minciuni și fraze-i totul ce statele susține” (Imparat si proletar) voia sa apuna ca statele sunt sustinute de acel tot, care este in esenta minciuni si fraze. Ocupandu-ne prea mult de mica magie, magia personala, care este practicata de unele femei fara o cultura deosebita, scapam din vedere marea magie, care actioneaza la nivel de sisteme politice, de state, de guverne. In „Apocalipsa” se vorbeste de a doua fiara (profetul mincinos, ajutorul lui Antihrist), care slujeste pe cea dintai (puterea politica imperiala) si se serveste de magie si ocultism, creand iluzii colective, facand semne si minuni, pentru a controla popoare si a-i face pe oameni sa creada in puterea Antihristului („Inaintemergatorul apostatului sau al falsului hristos va face totul prin vrajitorie si inselare, spre amagirea oamenilor, incat Antihristul sa fie considerat ca Dumnezeu”, Sfantul Andrei).

 6. buná mánumesc iancu marian si as dori sástiu cum pot sá-má scap de farmece nustiu cum sá má fac cá ím-i vin sá urli cá nu am norok la nimika ím-i plánge inima ín mine cánd toti má uresc nuam norok la iubita má cert mereu cu si la urmá ím-i vine sá pláng várog ajutatzimá ca sá má scap de farmece vá multzumesc.

 7. astept un ráspuns cá ce asputea face ca sá má scap de farmece ca sá fiu si ieu fericit ín viatzá si mai am o íntrebare cum asputea sá fac casá fiu iubit de prietena si ca fim ímpreuná astept un ráspuns vá multzumesc

 8. Maria

  Buna .De farmece, vraji … etc se poate scapa in timp, depinde de gravitatea problemelor.Daca sant facute din interiorul familiei atunci problema e mai grava dar va rog enorm de mult nu disperati.Incepeti a face aghiazma insotita cu rugaciuni de boala, farmece si vraji- chemati preotul.Apoi cereti sa va spovediti- spuneti absolut tot ce a-ti facut.Diminiata luati nafura si apoi aghiazma mica, faceti rugaciuni asa din mers ce stiti fiecare , cat de simplu.Miercurea si vinerea nu mancati de frupt, tineti post ca e ff bun si pt .sanatate.De fumati trebuie sa va lasati.Cautati-va prieteni crestini , cu frica de D-zeu .Barbatul de care vorbeste Tatal Ceresc -sa fie cap femeii -e acela care nu a stat pe scaunul necredinciosilor-A-ti auzit – vedeti fiecare , analizati-va .Luati-l ca pe ceva bun -acest necaz, Tatal Ceresc va cerceteaza- va cauta inima .Sa spui suflete.. Ma lepad de satana si de slugile ei .Pe tine diavole sa te certe Sf treime si toti Sfintii -sa pleci de la mine.Ca toate aceste ganduri negre vin de la cei rai.Dragii mei, va spun din experienta.Nu mai mancati , beti , de la toate persoanele.Invatati-va sa cititi barem o catisma din Sf Psaltire, pomeniti pe toate sufletele .O sa vedeti cum se ivesc persoane care va cearta .. sa nu ziceti nimic- ci sa va indepartati de acestea.Scrieti-va PS.26 – spuneti-l ziua de 3 ori si va fi bine.Invidia , dragostea de bani, necredinta ai fac pe uni sa uite ce pacate grele sant aceste vraji si farmece.Nu va amagiti ca nu este D-zeu , judecata e ff dreapta .Hai sa-l cautam pe D-zeu in simplitatea noastra, sa facem numai bine, ca sa avem cu ce pleca dincolo.Nimeni nu poate spune ca nu a auzit de D-zeu….Cand am sa pot am sa va mai scriu…. Cei care faceti vraji, magii, lasati-va e groaznic , nu mai chinuiti sufletele , mintile etc, e o stare apasatoare .Sa spui suflete ,,Tatal Ceresc , MD.. eu ai iert pe toti dusmani, vrajmasi, fa ce vrei cu ei dar te rog miluieste-ma si pe mine … cum te cheama.Aceasta stare apasatoare cu timpul va dispare.Apropiati-va de preot .O sa aveti prin minte ca nu sant bani, nu aveti curatenie- barfiti etc- vrajmasului nu-i place lui de preot… Sa aveti o zi buna, imi cer scuze de greseli, imi sare cursorul….

  1. Doina Onutu

   D-na Maria,
   N-am citi pina acum ce ati scris aici. V-am complectat la tot ce ati spus, si tot ce ati spus, e f.bine spus. Se vede din vorbele dv.ca sinteti o buna crestina.
   Doamne ajuta.

 9. zorzi csaba

  am si eu o problema in casnicie care a pornit din cauza mamei mele dar cred ca problema reala e altceva eu cred ca mie si sotiei mele ni s-au facut ceva vraji sau farmece pt ca de o vreme cand merge bine intre noi la cateva min sau ore iar se intampla ceva si iar se cearta cu mine ce ma sfatuiti sa fac imi iubesc sotia f mult

 10. Vios

  Pentru indepartare farmece este un proces lung, greu, anevoios DAR nu imposibil sa va curatati de tot raul.
  Este foarte important ca in zilele de vineri (cel putin cind puteti) si sa nu fiti la ciclu sau cu o zi in urma sa aveti relatii sexuale, sa nu fiti in dusmanie cu nimeni, vinovat fata de cineva cu ceva SA TINETI post negru pina la ora 24 cind cititi „Acatistul Domnului IIsus Hristos” si mincati ceva de post, eventual turtite facute din faina, ulei de la Sfintul Maslu sau ma rog ceva de post.
  Vineri dimineata faceti 40 matanii, dupa care beti un pahar mic cu Aghiasma Mare in care ati pus 9 picaturi ulei de la Sfintul Maslu. Daca nu aveti nimic de la Sfintul Maslu pur si simplu beti paharul cu 3 mari inghituri (3 reprezinta Sfinta Treime) timp in care spuneti Tatal Nostru de 3 ori. Daca aveti si Anafura este foarte bine, luati si Anafura. Dupa 40 matanii, baut paharul cu A.M. puneti tamie intr-o lingura sau vas special si tamiati toata casa si afara, geamuri, usi, garage, totul. Nu in baie. In timpul tamierii spuneti : „Doamne Issuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu te rog dezleaga farmece, blesteme, juraminte, tot ce este de la satana, de la vrajmasi stiuti si nestiuti, de oriunde si le du Tu pe fumul acesta in nimic sa se faca. Te rog Doamne cearta Tu toti demonii si ii trimite pe pustiu unde om nu locuieste, inapoi la casa mea, la mine sa nu se mai intoarca niciodata .AMIN” . Zici asta de 3 ori.
  Dupa asta stropesti cu A.M. peste tot, nu in baie. Apoi faci rugaciuni, matanii cit de multe poti, asculti rugaciuni, Pricesne pe Internet, spui Tatal Nostru, Bucura-te Marie tot ce poti, ce stii, ce gasesti ca fiind utile. Toata ziua respectiva (vineri) o dedici Domnului, ai capul acoperit( femeie) si asa cu multe, multe, multe rugaciuni, matanii, T.N si Bucura-te Marie trece ziua.
  Pe la 10 pm iei 9 luminari mici rotunde (sau de care ai) si daca esti sarac aprinzi una doar, le pui in forma de cruce pe un fund de plastic sau ce ai. Luminarile ard foarte frumos, le privesti, faci matanii, te rogi si aproape de 12 noaptea citesti Acatistul Domnului I.H. La fiecare Icos repeti rugaciunea din timpul tamierii din acea dimineata. Dupa ce termin de citit (eu fac turtite din faina si ulei de la S.M.) le coc pe o tabla folosita pentru copt ardei etc. si le maninc. Este fff greu in primele doua vineri, dupa asta este usor si te simti minunat si SIMTI ca lucrurile incep sa se schimbe in bine. Eu fac toata ziua rugaciuni, matanii peste 100, de n Tatal Nostru zic si este foarte util. Va indemn sa faceti asta pentru ca farmecele sint pe „marimi” iar demonii care actioneaza sint pe „functii”. Deci in astfel de situatii (farmece vechi, puternice, nedezlegate etc) trebuie sa faci post negru ca sa scapi de o anumita categorie de demoni. Totul se rezolva NUMAI cu ajutorul Domnului I.H. In cele 4 posturi spovedanie/impartasanie, fapte de milostenie, o viata curata, rugaciuni dimineata si seara si cind mai aveti timp, chiar in pat ziceti o rugaciune sau pe o banca in parc, oriunde. Seara la culcare dati Slava Domnului pentru toate iar dimineata multumiti pentru zilele precedente si va rugati pentru cele viitoare sa fie bune, cu sanatate, aparare de rau si binecuvintarea Domnului.
  Sa aveti un post binecuvintat si Domnul sa ne apere de rau pentru toti fiii Lui. AMIN.

 11. Vios

  Am uitat sa va spun a un preot calugar de la San Francisco (Biserica Rusa) a spus ca daca ai farmece trebuie in fiecare dimineata sa bei aghiasma, anafura (asta daca ai in casa), sa citesti 2 paragrafe din Biblia Ortodoxa, si Psalmi. Exista Psalmi pentru aparare, indepartare farmece si pentru fiecare trebuinta.
  Un lucru foarte bun si util este sa cititi 2-3 Psalmi a lui David pina ii terminati.
  Doamne fii cu noi cei care Te iubim.Amin.

 12. Paula

  Cand eram mica am gasit la usa o punga transparenta plina cu faina . Si as vrea sa stiu daca e vorba de farmece . De ghicit viitorul pot sa va spun ca mi-a ghicit cineva si sa adeverit .

 13. ILIE

  SE PARE CA E MAI USOR PTR. UNII SA INCERCE SA DESLEGE, SAU SA AFLE VIITORUL DECAT SA CREADA IN DUMNEZEU SI SA CEARA AJUTOR DE LA EL CARE E ATOTPUTERNIC .INTREBAREA E CUM AJUNGEM NOI ROMANII SA NE FACEM VRAJI UNII LA ALTII?

 14. MARIA

  Probleme am si eu, merg la biserica si sunt convinsa ca se va rezolva totul.
  Foarte bun raspuns a dat Maria si Vios, am gasit foarte multe invataturi acolo. Am si eu o intrebare stie cineva ce inseamna cand visezi fecale?
  Astept raspunsul dvs.

  Doamne ajuta!

 15. Excellent weblog here! Additionally your web site so much up very fast!
  What host are you the use of? Can I am getting your affiliate
  link for your host? I want my site loaded up as fast as yours
  lol

 16. Gabriela

  Sunt si eu o mama a 4 copiila si nu avem nici un spor nu avem casa nu ne baga nimeni in seama nu avem spor in bani si copii nu invata la scoala suntem vrajiti de soacra si de cumnata.Cum putem scapa?

  1. O PACATOASA

   CU PROBLEME DE GENUL ASTA MA CONFRUNT EU , DIFERENTA ESTE CA NOI NU AVEM COPII, SOACRA MEA L-A LEGAT PE SOTUL MEU SI PE MINE , NU MAI AVEM ACELASI ASTERNUT DIN 2004 ADICA DE LA 28 DE ANI , SOTUL MEU NU VREA SA ACCEPTE CA MAMA LUI SI SORA LUI FAC VRAJI. NU STIU AM FOST LEGATA LA OCHI? OARBA SAU PROASTA ? DAr anul trecut in vara 2015 mama a reusit da ajunga la mormanrul lui ARSENIE BOCA, S-AU SCHIMBAT MULTE IN VIATA MEA AM INCEPUT CU RUGACIUNI SI POSTURI DIN MARTIE 2016- CE SA-TI ZIC RELATIA CU SOTUL EU NU S-A AMELIORAT DAR SOACRA MEA A FACUT PAREZA IN NICI 40 DE ZILE DE LA RUGACIUNI SI TOTI COPII EI AU PROBLEME MAI GRAV ESTE CA STIE C-O BANUIESC–SPERANTA SI AJUTORUL MEU E BUNUL D-ZEU AM FACUT DE3 ORI POSTUL DE 9 ZILE AL PR. ILARION ARGATU SI RUGACIUNI CATRE SF ANTON . EU NU VREAU CA SOACRA MEA SA MOARA PANA NU RECUNOASTE TOT CE-A FACUT -MI-A MANCAT VIATA , D-ZEU VAD C-O PEDEPSESRE

 17. Ana

  buna ziua sint Ana si am foarte mari probleme si le spun la toata lumea ca in 59 de anii nu miso intimplat asa ceva pina acuma am venit intro casa in chirie si stau cu o femeie ce o cunosc am crezut cai o femeie buna si credicioasa dar mie imi merge totul pe dos eu merg la Biserica cred in Bunul Dumnezeu de copil mic si toata viata ce miam dorit so inplinit dar acuma de 5 lunii toate imi merg pe dos si sunt fff. bolnava nu am forta pe partea dreapta si tot tinpul ma serveste cu mincare biscuitii dulciurii si fructe dar eu nu pot sami gasesc un loc de munca bun si linistita ..Gasesc si merg la intervista si imi spune ca ma ia la munca si altul nu ma cheama si nu pot face nimica cu Rugaciunii di cartea deslegari de farmece si vraji citesc Psalmi din Biblie tin post miercurea si vinerea dar nu post negru ca nu pot sa nu maninc ca mi rau si trebuie sa maninc sint bolnava si cu multe probleme ca numi pot gasi un loc de munca eu poate gresesc dar asa cred ca femeia asta din casa imi gindeste de rau si imi face ceva cai fff.invidioasa pe mine varog Vios sau Maria de ma putetii ajuta cu ceva scietim in Email va multumesc mult .

 18. Vios

  Pentru toti cei cu problem deosebite este recomandat sa va luati in preot duhovnic bun/cu har, sa citit pe Internet numai pe site-urile ortodoxe! informatii ajutatoare si sa incercati sa duceti o viata cit mai placut Divinitatii.
  NUMAI in duhovnic bun va poate indruma/sfatui/ajuta. Post negru dupa cartea preotului Argatu este foarte greu, dar daca nu puteti pina la 12 noaptea faceti pina la 9 pm sau 6 pm.
  Cu binecuvintarea duhovnicului se face orice actiune din viata ta. Cind vrei sa citesti rugaciuni/cit timp etc. trebuie binecuvintarea duhovnicului tau. Sint oameni cu problem de sanatate si atunci reduceti timpul de post negru (numai mai putin de ora 6pm!).
  Este recomandat in ziua de vineri cind aveti post negru sa ascultati cu luminare aprinsa „Moliftlele Sfintului Vasile cel Mare”).
  Sfestanie acasa/spovedanie curate/impartasanie. Pentru problem deosebite este important sa va impartasiti la fiecare Liturghie duminica sau si in timpul saptaminii.
  Sa nu lipseasca din citirea voastra zilnica in capitol din Biblie/o catisma din Psaltire si rugaciunile date de duhovnic, sau care le vreti voi, dar facute cu binecuvintarea duhovnicului numai.

  PENTRU ANA!!!

  Trebuie sa te separi de acea persoana, sa locuiesti singura sau cu altcineva (daca va trebui sa imparti plata chiriei) sa sfintesti locul unde stai, chemind in preot pentru a citi Moliftele si alte rugaciuni de dezlegare si tu sa faci ce zice duhovnicul. Daca te muti este simplu ca acea persoana te va lasa in pace (sa iti piarda „urma”, in caz contrar vrajitorii/satanistii se ajuta mult unii cu altii si „impart” cadouri (vraji) oricui, chiar daca nu il cunoste personal.)

  Ceea ce face in preot cu har NIMENI nu poate suplini. Indiferent ca faci tot ce se poate tu, ca si pacatos acasa!!! Rugaciunile tale cumulate cu ajutorul preotului, dau rezultate.

  Domnul si Maica Lui sa fie cu noi toti si sa ii intoarca la calea buna pe toti cei rai!
  Domnul ii iubeste pe toti! Si noi nu trebuie sa urim pe nimeni, ci sa ne rugam pentru dusmani.

  Praise be to God!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s